Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Diákmunka közvetítő cégek képes leírás - Diák-munka.tlap.hu
részletek »

Diákmunka közvetítő cégek - Diák-munka.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: diakmunka.tlap.hu » Diákmunka közvetítő cégek
Keresés
Találatok száma - 28 db
.NET fejlesztő munkák

.NET fejlesztő munkák

Szeretnél .NET fejlesztő tudásoddal elhelyezkedni? Keress minket bátran, ez a munkánk, ehhez értünk. Olyan cégekkel létesítünk kapcsolatot napról napra, akik munkaerőt keresnek informatikai területeken, így szoftverfejlesztő munkakörben is. Ha a szaktudásod és a diplomád adott, akkor nincs más hátra, mint hogy számodra megfelelő helyet találjunk. Ezek a munkák nem csupán egyszerű szakmai ismereteket adnak, olyan alapot kaphatsz általuk, amire szakmai karrieredet építheted. Ha bármilyen kérdésed van keress minket bátran!

Adatbázis munka adók és állás keresők részére

Adatbázis munka adók és állás keresők részére

A CV Bázis egyszerű online munkaerő piac állás - vagy munka keresők és munkáltatók számára. Munka adó és állás kereső könnyen megtalálja számítását. Belföldi és külföldi munka lehetőségek és állás keresők széles választékát kínáljuk. Munkáltató és munka vállaló adatbázis egy helyen, önéletrajz ( CV ) és munka / állás ajánlat feltöltés pillanatok alatt.

Állásbázis diákmunka

Állásbázis diákmunka

Az állásbázison diákmunkák és gyakornoki munkák is elérhetőek. Honlapunkon lehetősége van az álláskeresőknek is álláshirdetés feladására. A hirdetés feladás ingyenes. Néhány fontosabb információt kell megadni, úgy mint végzettség, nem, életkor, a keresett állás, a régió, melynek környékén kíván állást találni valamint a foglalkoztatás jellege. Ezután hirdetése bekerül az adatbázisunkba, melyben a munkaadók tetszőlegesen tudnak keresni.

Állások Budapesten

Állások Budapesten

Álláskereső portálunk több, mint 20 kategóriában kínál állásokat álláskeresők részére. Kiemelten foglalkozunk a mérnök, IT, logisztika, minőségbiztosítás és LEAN/Kaizen - 6 Sigma területeivel. Legfőbb célunk, hogy partnercégeinket költséghatékony módon segítsük abban, hogy megfelelő partnereket találjanak állásajánlataikra.

Allin diák

Allin diák

Végre egy oldal, ahol össze van gyűjtve szinte az ország összes diákmunkája! A speciális szűrési lehetőségekkel a neked legmegfelelőbb diákmunkákat választhatod ki, illetve ezeket a szűrési feltételeket el is mentheted, hogy később már egy kattintással elérhesd a neked tetsző munkákat! Ez egy teljesen új kezdeményezés, ilyen még nem volt előttünk, célunk: az összes diákszövetkezetet a partnereink között tudni, és az ország összes diákmunkáját az oldalunkon összegyűjteni. Nézz be hozzánk, hátha te is megtalálod a neked megfelelő diákmunkát!

Campus Work Diákflotta

Campus Work Diákflotta

Alkalmi vagy folyamatos diákmunkát biztosít Debrecenben és környékén! Diákmunka: tolmácsolás, fordítás, betanított segédmunka, irodai munka...A Campus Work Iskolaszövetkezet azzal a szándékkal alakult meg, hogy tevékenysége során Debrecen város diákjainak lehetőséget biztosítson a szervezett formában történő munkavégzésre. Szövetkezetünkben középiskolás tanulók, egyetemi és főiskolai hallgatók is munkát vállalhatnak, így tudunk széleskörű szolgáltatást nyújtani partnereinknek. Tagjaink legtöbbje a felsőoktatásban tanuló nyelvi és egyéb szakmai ismerettel, illetve munkatapasztalattal rendelkező hallgató.

Careerjet

Careerjet

Careerjet.hu egy álláskereső adatbázis Magyarországon. Az álláskereső a Careerjeten egy egyszerű kereséssel számos, különböző weboldalakon meghirdetett állást talál összegyűjtve, s így nem kell az egyes oldalakat külön-külön felkeresnie és megnyitnia. Reméljük ez az oldal felkelti érdeklődését és hamarosan felkerül listájára.

Conwork Diákmunka

Conwork Diákmunka

Szövetkezetünk alapítása óta (2001) két célunk van. Az első, hogy azoknak a diákoknak, akik az iskola mellett szeretnének pénzt keresni, tudjunk biztosítani olyan munkalehetőséget, ami számára megfelelő, és szívesen végzi iskola mellett. Másik fő célunk az volt, hogy a partnereink elégedettek legyenek a munkánkkal, úgy hogy közben jelentős időt és költséget takarít meg. Néhány szempont, amiért érdemes velünk dolgozni 1.) Költségtakarékosság: 1. Nem terheli Cégét a munkavállalók után fizetendő járulékok (társadalombiztosítási járulék, egészségügyi hozzájárulás, munkaadói járulék). 2. Nem kell foglalkoznia a bérszámfejtéssel, mert a diákokat Iskolaszövetkezetünk fizeti ki. 3. Nem kell többé betegszabadsággal, fizetett szabadsággal, étkezési-, valamint utazási hozzájárulással foglalkoznia. 4. Nem kell hirdetést feladnia, hogy új munkaerőt találjon. 2.) Időtakarékosság: 1. Új munkaerő keresése esetén nem kell meghallgatásokkal tölteni a napját, elég felemelnie a telefont, hogy jelezze témavezetőnk felé bővítési szándékát. 2. Bérszámfejtéssel kapcsolatos papírhalmazok eltűnnek az irodából. 3.) Rugalmasság: 1. Az egy-egy napos munkától kezdve a folyamatos munkái

Diákmunka

Diákmunka

A suli után jön a lazulás nyáron, de a legtöbb diák mégis dolgozni kíván, így egy iskolaszövetkezet a legjobb választás számukra. A diákmunka manapság már mindenki számára ismert dolog lehet, ugyanis igencsak népszerű a diákok körében. Szükséges nekik a plusz pénz valamire, amit általában csupán ilyen úton tudnak megszerezni. Nálunk mindenki számára garantált lehet a diákmunka nyárra, tehát ajánlott weboldalunkra ellátogatni, és felvenni velünk a kapcsolatot! A suli után jön a lazulás nyáron, de a legtöbb diák mégis dolgozni kíván, így egy iskolaszövetkezet a legjobb választás számukra. A diákmunka manapság már mindenki számára ismert dolog lehet, ugyanis igencsak népszerű a diákok körében. Szükséges nekik a plusz pénz valamire, amit általában csupán ilyen úton tudnak megszerezni. Nálunk mindenki számára garantált lehet a diákmunka nyárra, tehát ajánlott weboldalunkra ellátogatni, és felvenni velünk a kapcsolatot!

Hirdetés
Diákmunkák Debrecenben

Diákmunkák Debrecenben

Szakmai és hagyományos diákmunkák Debrecenben: nappali tagozatos aktív vagy passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, 18 év feletti diákokat keresünk változatos diákmunkákra. Keress pénzt akár holnaptól diákmunkával, kalkuláld ki a fizetésed! Amit kínálunk: hosszú távú munkalehetőség, stabil pénzkereseti lehetőség, időben megkapod a fizetésed. Keress minket a munkával kapcsolatban! Miért válaszd a Schönherz Iskolaszövetkezetet? Több mint 20 éves tapasztalatunknak hála mára az egyik legprofibb iskolaszövetkezet vagyunk. Nálunk változatos és megbízható állások közül válogathatsz. Sőt, biztosítjuk, hogy időben megkapd a fizetésed.

DiákUNIÓ

DiákUNIÓ

A Diákunió diákmunkát nyújt a diákok és a vállalatok számára. Míly meglepő! Olyan szolgáltatásra törekszünk, ahol a diák szakmai kompetenciájához illeszkedő diákmunkát találja meg, a vállalatok, pedig a legkorszerűbb diákmunka megoldást adhatják diákjaink számára. Ötvözzük a felnőtt munkaerő toborzás módszereit a diákmunkások foglalkoztatásának előnyeivel, ezáltal a megfelelő helyre a megfelelő embert tudjuk helyezni, ami a jövőben többszörös hatékonyságot eredményez.

DMS Diákmunka

DMS Diákmunka

Cégünk a Diákmunka Iskolai Szövetkezettel szorosan együttműködve segít a diákoknak szabadidejük munkára váltásában, természetesen nem csak a nyári szezonban. A magasan kvalifikált diákmunkaerő alkalmazásával kapcsolatban az alábbi kérdések merülnek fel: Mikor? - Amikor Önök költséghatékonyságra törekszenek. - Rendes és rendkívüli szabadságolások alkalmával, szezonális munkák esetén. - Amikor olyan természetű a feladat, amelyet diákok is képesek elvégezni. - Minden olyan esetben, amikor a munka átmeneti jellegéből adódóan nem érdemes állandó munkaerőt alkalmazni. Miért? - Önök a DMS Diákmunka Kft-vel szerződnek, az elvégzett munkáról egyszerűen elkönyvelhető számlát kapnak. - A munkavégzők bejelentése, járulékai, papírmunkái mind a mi gondunk, Önöknek nem kell az adminisztrációval foglalkozni. - Csak annyi bért kell kifizetnie, amennyi az elvégzett munka volt, nincs állandó állományba felvett unatkozó munkaerő. - Olcsóbb, mint az állandó munkaerő. Milyen munkákra? - Raktári munkák, rakodás, árufeltöltés, csomagolás, címkézés, gépkiszolgálás, termékminta ragasztás, behúzás - Irodai munkák, adminisztrációs kisegítők, recepciós és ti

Eu diákok

Eu diákok

Az EUDIÁKOK Iskolaszövetkezet azzal a céllal alakult, hogy az Uniós csatlakozás után is Magyarországon és Európában diákok számára diákmunka lehetőséget biztosítson. Célunk: Munka és kereseti lehetőség biztosítása diákoknak a tanulás mellett, akár hétköznap, akár hétvégén, illetve a szünidők alatt. Így juttatunk titeket jövedelemhez, melyet ki-ki a saját belátása szerint arra költ, ami a számára fontos. Kiváló tapasztalat szerzési lehetőség gyakorlati és elméleti téren. Remek nyelvtanulási lehetőség külföldi munkavégzés esetén. Ne feledd: a pályakezdők elhelyezkedése a legnehezebb dolog, mivel nincs gyakorlatuk. Előnyben lehetsz, mert lesz referenciád és nem fogsz kezdőnek számítani ! Partnerprogramunk kiváló pénzkereseti lehetőséget nyújt saját weboldallal rendelkezőknek. Egy egyszerű regisztráció után Te is sok pénzt kereshetsz ! Tovább >>> Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként az új munkáinkról, akcióinkról ! Tovább >>> Ha dolgozni szeretnél nincs más dolgod, mint kitölteni az adatlapot ! Amint olyan diákmunkánk van, ami téged érint, rögtön értesítünk ! Tovább >>>

Fürgediák

Fürgediák

Ha ezek a kérdések Önt foglalkoztatják, akkor szánjon még öt percet oldalunk áttekintésére! Ígérem, megéri! Cégünkben rejlő számtalan lehetőség megismeréséhez ez az oldal egy térkép, amely reményeink szerint pontos útbaigazítást ad a munkaerőpiacon egyre szélesebb körben alkalmazott diákmunka alkalmazásáról. Csökkentse költségeit külsős munkával! * Rendeljen alkalmi munkavállalót, és ne fizessen feleslegesen egész hónapra! * Akkor rendeljen csak, amikor szüksége van rá, így csak annyit fizessen, amennyit a feladat ellátása valóban igényel! Hagyja az adminisztrációt másra! * Munkaszerződés, papírok, bejelentés, járulékok - mindez nem az Ön gondja! * Bízza ránk a teljes munkaügyi felelősséget! (jogszerű foglalkoztatás, adminisztráció) * 1 db számlát kap az elvégzett szolgáltatásról (költségként elszámolható) Gyorsan kell megoldania munkaerőgondjait? * 1-2 nap alatt leszervezzük az igényelt létszámot - miért hirdetne, interjúztatna heteken át? * Egy rövid egyeztetés szükséges csak, és már folyik is a kiválasztás és a szervezés! Fiatal, dinamikus munkaerőre van szüksége? * Ismerje meg a jövő szakembereit, diplomásait (16-26 év közötti fiatalok)

Jobbkezek

Jobbkezek

MIRE VÁLLALKOZUNK Mindenre, amit egy nappali tagozatos hallgató képes elvégezni. A JOBB KEZEK Iskolaszövetkezet az elmúlt időszakban az alábbi típusú munkákat vállalta: * Borítékolás: Direct mail és egyéb küldemények beborítékolása, az egyszerű, egyanyagos munkáktól, a névegyeztetéses 7-8 darabos borítékokig. Teljesítmény- és órabérben is * Telefonmarketing munkák: Információs vonalaknál és ún. zöld számoknál az ügyfélszolgálat ellátása, illetve telefonos piackutatás, vagy telefonos áruértékesítés * Címkézés: Külföldi árukra magyar nyelvű áruismertető címkék felragasztása, elsősorban teljesítménybéres konstrukcióban * Számítógépes adatrögzítés: a megbízó irodájában és saját géppel otthon is. Elsősorban teljesítményarányos díjazásért * Csomagolási munkák: Áruk, újságok, élelmiszerek stb. csomagolása * Szórólaposztás: Budapest területén mindenhol, a Megbízó speciális igényei szerint * Kérdőívezés: Minden típusú kérdőív kitöltetése az egyszerű néhány kérdésestől a mélyinterjúig * Összeszerelés: Futószalag mellett illetve egyedi termékösszeszerelés * Gépkiszolgálás: Minden típusú gép melletti munka, akár három műszakban is * Raktári munka, any

Joker-diák Diákmunka

Joker-diák Diákmunka

A Joker-Diák 1995 óta foglalkozik munkaerőszervezéssel és közvetítéssel. 2008-ban a szervezet újjáalakult, s jelenleg két egységként működik tovább: - a Joker-Diák Munkaerőszervező Iskolaszövetkezet diákokkal foglalkozik, akiknek aktív tanulói jogviszonyuk van - a Joker-Karrier Munkaerőkölcsönző és Közvetítő Iskolaszövetkezet pedig felnőttekkel is, akik már befejezték tanulmányaikat. Vezetőink kimagasló szakmai tapasztalata és elhivatott munkatársaink garantálják, hogy mind a megbízó cégek, mind a munkavállalók egyaránt megtalálják a számításaikat a közös projektekben. Társadalmi szerepvállalásunk keretében rendszeresen támogatunk fiatalok egészségével foglalkozó alapítványokat, beteg gyerekeket, hátrányosabb helyzetű diákokat. Debrecenben és környékén mintegy 30 ezer hallgató számít potenciális munkavállalónak. Szervezetünk adatbázisában 8 ezer fő szerepel, az összes képzési területről. joker_magunkrol2.jpg Hos szútávú gyakorlatunk van a következő területeken: - csomagolási, gépi betanított tevékenységek, könnyű és nehéz fizikai munkák - adminisztratív munkák - éttermi munkák - fürdőszolgáltatási munkák - hostessi tevékenységek - fordítás, tolmácsolás - piac- és közv

Kérdőívezés

Kérdőívezés

A kérdőívezés egy hasznos és gyors visszaigazolásokat adó felmérési módszer, mely szolgáltatása/terméke milyenségéről a végfelhasználó általi ismereteket osztja meg önnel. A kérdőívezés egyfajta piackutatás is egyben, mely megmutatja az Önök számára, hogy az embereket mennyire igényelheti egy új termék bevezetése, mennyire lehet a későbbi értékesítés során kelendő ill. keresett, így eldöntheti, hogy megéri e az adott termék vagy szolgáltatás bevezetése adott piacra, de legalábbis több szempont alapján értékelheti az összeállítandó know-how ill. megvalósíthatósági és kivitelezési tervek összeállítását.

Tuti menü