Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Diák-munka.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Diák-munka.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: diakmunka.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 16 db
Állás-ajánlatok

Állás-ajánlatok

Szeretnél pénzt keresni? Nem megfelelő a jelenlegi munkahelyed? Szeretnél új állást? Nem tudod milyen munkát válassz? Nem tudsz eligazodni az állásajánlatok tengerében? Megnyugtatlak, ezzel nem vagy egyedül, nagyon sokan járnak ebben a cipőben! Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsen eligazodni az interneten fellelhető állásajánlatok, munkalehetőségek tömkelegében, valamint segítséget nyújtson önéletrajz írásban, felvételi beszélgetéseken, stb.!

Általános Iskola

Általános Iskola

Az általános iskola oldalon megtalál mindent, ami az általános iskolákkal kapcsolatos. Budapesti és vidéki általános iskolákkal ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat szolgáltató iskolák között válogathat: megtudhatja, hol van az Önhöz legközelebbi iskola. Az oldalon az általános iskolák honlapjait találja megyénkénti felosztásban

Angol tanár

Angol tanár

Olyan minőségi linkek oldala, amely abban segít, hogy könnyen találjunk megfelelő angoltanárt magunknak. Innen indulva gyorsan és egyszerűen szerezhetsz magadnak angol nyelvet oktató magántanárt, hogy könnyebben legyen meg a nyelvvizsgád, amely elengedhetetlen a diplomához és egyben az élethez. De azt se feledd, hogy az érettségid is kiválthatod vele, ill. többletpontokat szerzhetsz! Hajrá, sok sikert, a tanulás rád vár, de mi is segítünk benne!

Budapesti szakközépiskolák, szakiskolák, gimnázium

Budapesti szakközépiskolák, szakiskolák, gimnázium

A Budapesten található középiskolák, gimnáziumok, szakiskolák gyűjteménye, kerületekre lebontva. Budapesti középiskolák, hasznos információk, pályaválasztás, diákhitel, kidolgozott érettségi tételek.

Diák

Diák

www.diak.tlap.hu - A diákok segítése mindenben, az őket érintő szinte összes kérdésben. Itt az oldalon megtalálható a diákok számára Diákmunka, Diák kedvezmények, Külföldi diákmunka (Hostess munkák), Magántanítás, Korrepetálás, Diák újság, és Apróhirdetések. Érdemes körbenézni, érdemes mazsolázgatni az oldalon található sok-sok érdekes, fontos, kihagyhatatlan információ között. Itt mindenki megtalálja amit keres, amit szeretne! - Diák, Diákok segítése minden, az őket érintő kérdéskörben.

Diák-újság

Diák-újság

Az oldalon az ifjúság számára érdekes tartalommal bíró diákújságok összegyűjtésére tesz kísérletet az oldal, melyről indítva a böngészést hasznos diákmagazinokkal ismerkedhetünk meg. Hírek, érdekességek, tanulók, diákok, tanárok, diákmunka és diákélet. Böngéssz, keress az oldalon, itt mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet, ami csak érdekel téged!

Diákhitel

Diákhitel

A lap célja segítséget nyújtani a diákhitel igénybevételéhez, bemutatni a hitelhez kapcsolódó banki szolgáltatásokat, valamint híreket, információkat, véleményeket közölni a diákhitellel kapcsolatosan.

Diákszervezet

Diákszervezet

www.diakszervezet.tlap.hu - diákszervezetek, diák alapítványok, diákszövetkezetek, diákújságok, pályazatok, ösztöndíj. Oldal ismertető: A diákszervezet.tlap.hu diákszervezetekkel valamint diákközösségekkel kapcsolatos információkat tartalmaz, különös tekintettel diákmunkaközvetítők, diákújságok, alapítványok, képzések, ösztöndíjak és csereprogramok tekintetében.

Egyetem

Egyetem

Az oldal a magyar egyetemeket ill. a hozzájuk kapcsolódó oktatási oldalakat mutatja be, valamint kitekintést ad a híresebb/nevesebb külföldi egyetemekről. Jó böngészést kívánok mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára, legyenek akár diákok, tanárok vagy szülők, esetleg a téma iránt érdeklődők.

Hirdetés
Felnőtt-képzés

Felnőtt-képzés

A tovább tanulási lehetőségek ismertetése felnőttkorban. Felnőttképzésről minden fontos információ egy helyen. OKJ felnőttképzés, tanfolyamok az elnehezült gazdasági helyzetben, hogy Ön biztosra menjen!Érdemes többször is ellátogatniuk oldalunkra, mert folyamatosan bővítjük az adatbázist az Önök minél sikeresebb találataiért!

Főiskola

Főiskola

A főiskola.tlap.hu tematikus linkgyűjtemény, mely összefoglalja a magyar főiskolák, egyetemek és a külföldi nívósabb főiskolák, egyetemek weboldalait. Sok hasznos információt tartalmaz, mely a felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára nyújthat segítséget! E mellett tanárok és még középiskolai diákok is találhatnak itt maguknak főiskolát, megnézhetik, hogy például nyelvvizsgájuk, ill. felvételi pontjaik elegendőek lesznek-e a felvételihez az adott szakon. Kellemes böngészést kívánok az oldalon!

Humán erőforrás

Humán erőforrás

A humán erőforrás különbözteti meg a cégeket egymástól, ez a linkgyűjtemény ezt prezentálja. A munka világa: vállalat, állás, munkaügy, munkajog, szakképzés és még számtalan területtel - egy helyen.Érdemes többször is ellátogatniuk oldalunkra, mert folyamatosan bővítjük az adatbázist az Önök minél sikeresebb találataiért!

Magántanár

Magántanár

A tanulni vágyók itt megtalálhatják a leendő oktatóikat, tanáraikat, az oktatóknak pedig megkönnyíti a lehetőségeiket az új diákok megismerésében. Az oldalon sok hasznos információ megtalálható, amit a diákoknak, tanulóknak tudni kell, az oktatók pedig sok érdekes és hasznos információt találnak, hogy hol érdemes hirdetniük magukat. További kellemes böngészész kíván az oldal szerkesztője.

Otthoni munkalehetőségek

Otthoni munkalehetőségek

Otthoni munka! Valós otthoni munkalehetőségek, azoknak akik oda vannak kötve otthonukhoz de tettrekészek. Otthoni munka azoknak akik internetes munkát keresnek és készek képezni magukat, azért, hogy pénzt keressenek az internet segítségével! Nyugdijasok, gyesen lévő anyukák, mozgáskorlátozottak lehetősége munkára!

Önéletrajz írás

Önéletrajz írás

Az Önéletrajzírás.tlap.hu tematikus linkgyűjtemény, összefoglalja azon weboldalakat, mely az önéletrajzírással kapcsolatosak, segítséget nyújthatnak diákoknak is az elhelyezkedésben, esetlegesen mint egyfajta felkészítő segítség is lehet a munkavállalás során. Remélem az Önéletrajzírás.tlap.hu linkgyűjteményt hasznosnak találj, az olvasó. Kellemes böngészést kívánok!

Szakképzés

Szakképzés

A szakképzés az általános képzésen túl mindig egy plusz képzettséget adó oktatás. Ezzel az érvényesülés könnyebb, hiszen még egy szakmában rendelkezik a munkavállaló megfelelő minősítéssel a követelményi rendszerhez. Az alap,- közép- és emelt szintű képzéseket tematikusan foglalja össze oldalunk, mely segítséget nyújt a továbbtanulásodhoz. Látogass el minél gyakrabban oldalunkra, mert folyamatosan frissítjük.

Tuti menü